Ternevænget, Horsens
Entrepriseform: Hovedentreprise
Entreprisesum: 45 mio.
Kvm: 4.500
Bygherre: Andelsboligforeningen Odinsgaard
Arkitekt: RUM A/S
Ingeniør: Rambøll Danmark A/S

Ternevænget, Horsens

Torntoft & Mortensen A/S har på den tidligere GASA-grund i Horsens opført 42 almene boliger for Andelsboligforeningen Odinsgaard.

Ternevænget er et attraktivt boligkvarter bestående af fritliggende dobbelthuse samt rækkehuse i 2 plan, hvor også masser af frirum og grønne fællesarealer med legepladser er prioteret.

Boligtyperne er delt op i 6 stk. 3-rumsboliger på 85 kvm, 6 stk. 3-rumsboliger på 100 kvm, 12 stk. 4-rumsboliger på 110 kvm opført som dobbelthuse og 18 stk. 4-rumsboliger på 115 kvm opført som rækkehuse i 2 plan.

Boligerne er opført med murede facader, lav taghældning, lille skur, bryggers, køkken, stue-alrum og flotte store terrasser.

Samtlige bygninger fremstår flot i gedigne og vedligeholdelsesfri materialer, med opmurede ydervægge i gule, blødstrøgne teglsten med felter i mørk tegl, tilhørende skur og plankeværk i forskellige grå nuancer. Indvendigt bærer boligerne præg af lyse og rengøringsvenlige overflader, gulve i matlakeret eg, hvide vægfliser og grå gulvklinker på badeværelserne, hvide køkken, bad- og garderobeelementer og bordplader i laminat.

Til hver bolig hører 2 p-pladser, og der er lidt ekstra til gæster.

Kontaktperson: Kenneth Frederiksen, kf@odinsgaard.dk

 Skal vi hjælpe med dit projekt?