Torntoft & Mortensen A/S leverer udviklingsprojekter af højeste kvalitet med fokus på rettidighed, klare aftaler og økonomisk bevidsthed.

Torntoft & Mortensen A/S har kompetencer, erfaring og viden fra både ejendomsmarkedet og byggebranchen, der gør, at vi kan gå tidligt ind i byggeprocessen. Som din kreative og løsningsorienterede partner er vi med helt fra idéskabelse til nøglefærdigt byggeri.

Vi gennemførte vores første udviklingsprojekter for flere år siden, og i dag er listen med afsluttede og igangværende byggeprojekter lang. Klik her og se vores referencer.

Vi er stærke i projektudvikling
Vi mener, at de bedste byggeprojekter skabes gennem dialog med ærlighed og gensidig respekt, hvor klare forventninger og mål opstilles tidligt. På den måde skaber vi maksimal værdi for vores kunder med komplette og rentable projekter.

Hos Torntoft & Mortensen A/S får du en stærk samarbejdspartner, som trækker på en bred vifte af kompetencer på tværs af hele organisationen.

Det ser du allerede i projektudviklingsprocessen, hvor vi indhenter vigtig viden til dit projekt i både økonomi-, projekt- og salgsafdelingen. Ved at trække på erfaringerne og kreativiteten i hele organisationen, sikrer vi dig mest mulig værdi i dit projekt.

Vi hjælper dig med at realisere dit byggeprojekt.
Hvis du har en god idé, en byggegrund eller ejendom, men mangler kapitalen, viden eller netværket til at udvikle og realisere projektet, skal du ikke tøve med at kontakte Torntoft & Mortensen.

Vi er vilde med udfordringer og hjælper gerne med at skaffe finansieringen til gode og større projekter gennem vores søsterselskaber eller vores omfattende netværk.

Interesseret i projektudvikling? Kontakt os!