Projektafdeling

Hovedentreprise
Torntoft & Mortensen A/S er en stærk spiller i styringen af hovedentrepriser. Vi er altid klare i kommunikationen, og vægter det gode samarbejde med underentreprenørerne højt, hvilket gør os i stand til at arbejde målrettet og effektivt med opgaven.

Som hovedentreprenør er det vores fornemmeste opgave at disponere og styre de underliggende fagentrepriser hen mod det overordnede mål: At skabe et byggeri af højeste kvalitet.

Uanset entrepriseformen skabes byggeri af mennesker. Vores store erfaring fra totalentrepriser og fagentrepriser gør, at vi forstår vores kunders behov,  så vi kan levere en samlet og tilfredsstillende løsning hver gang. Det slår os ikke ud af kurs, hvis kundens ønsker udvikler sig undervejs.

Totalentreprise
Hos Torntoft & Mortensen A/S har vi gennem utallige byggeopgaver oparbejdet et godt og landsdækkende netværk med arkitekter, ingeniører, investorer og øvrige samarbejdspartnere. Vi løser mange forskellige bolig-, institutions- og erhvervsbyggerier i totalentreprise.

Jo tidligere vi inddrages i en totalentreprise, desto bedre muligheder har vi for at højne kvaliteten og sænke omkostningerne for vores kunder. Hvis byggeriets holdbarhed kræver det, går vi heller ikke af vejen for at anbefale en dyrere løsning – ofte kan vi indhente den ekstra udgift et andet sted i projektet. Kommunikation og logistik er afgørende for succes i ethvert projekt.

Hos Torntoft & Mortensen A/S anvender vi i udstrakt grad IT for optimal organisering og sikring af processer. Til styring af filer, kvalitetssikring og afleveringsforretning anvendes RIB som platform for vores samlede styring og overblik over alle sagens deleelementer.

I de senere år har vi desuden arbejdet målrettet med bæredygtighed på vores byggeprojekter og blandt andet gennemført sager med DGNB certificering samt anvendt commisioning i byggeprocessen.

Partnering
Torntoft & Mortensen A/S har stor erfaring med partnering som entrepriseform. Vi sætter tidsplanen og lægger budgettet i samarbejde med bygherre og arkitekt. Hele vejen fra idé til færdigt byggeri indgår vi i en åben dialog om opgavens aspekter. På den måde er bygherre altid sikker på, at der er styr på økonomien, tidsplanen og kvaliteten.

Har du selv entreprenører, som du ønsker at tilknytte en given sag, så er vi klar til en god og konstruktiv dialog hvor de parter, som du ønsker, kan deltage på lige vilkår med andre entreprenører.

Kontakt os i dag og hør mere om vores projektafdeling!