Målsætninger

Torntoft & Mortensen A/S har som målsætning at være en faglig kompetent, seriøs, troværdig og engageret samarbejdspartner til ethvert byggeri - med fokus på byggeriet, mennesket og miljøet. Samarbejde er det vigtigste element for Torntoft & Mortensen A/S. Vi vil være "tæt på" i hele processen; på opstartsmødet, under planlægningen, under processen, ved afleveringen og i den efterfølgende evaluering.

Værdier og holdninger

Hos Torntoft & Mortensen A/S har ledelsen ikke patent på den gode ide.

Vi behandler hinanden med gensidig respekt og lytter til, hvad kollegerne har at sige. Vi er ansvarlige i den måde vi kommunikerer på – både internt og med vores kunder og samarbejdspartnere. Derfor håndplukker vi også vores medarbejdere til de enkelte opgaver ud fra et fagligt men også menneskeligt perspektiv.

Vores arbejdsmiljøorganisation er stærk og tæt involveret i at skabe de bedst mulige forhold for såvel svende som funktionærer. Vi VIL, at alle har en god hverdag, mens vi varetager de mange varierende arbejdsopgaver, som alle har i den travle hverdag.

Vi går ikke ind for strikse retningslinjer, som ofte bliver en spændetrøje for medarbejderne. Vi arbejder snarere ud fra ønsket om, at vi gerne vil opleves, som det vi er; nemlig mennesker med en specialiseret faglighed inden for byggeri.

Derfor er troværdighed og menneskelig indlevelse også en del af fagligheden hos Torntoft & Mortensen A/S.