Torntoft & Mortensen A/S er en del af en kapitalstærk koncern med fokus på byggeri og ejendomme. Vores virke i koncernen er at udføre byggeaktiviteter, hvilket fordeler sig på tre afdelinger.

Om os

100 dedikerede medarbejdere

Torntoft & Mortensen A/S beskæftiger i dag over 100 mennesker, der tilsammen mestrer byggebranchens mange facetter. Vi bearbejder vores projekter i en erfaren og flad organisation, hvor beslutningsprocessen er kort og effektiv.

Solid samarbejdspartner

Med et voksende fokus på byggesagkyndig rådgivning har Torntoft & Mortensen udviklet sig fra at være et solidt tømrer- og vedligeholdelsesfirma til i dag at være en moderne og alsidig entreprise - og ejendomsudviklings virksomhed.

Erfaring og ekspertise

Vi ønsker at være tæt på projekterne så den store viden, der er forankret i vores organisation, kommer alle projekter til gode. Vi prioriterer aktiv vidensdeling på tværs af afdelinger og projekter – helt fra idé til nøglefærdig og driftsklar byggeri.

Stærke relationer

Vi har gennem årene oparbejdet stærke relationer og stor know-how i byggesektoren og løser mange forskellige byggeopgaver lige fra ejendomsudvikling til nybyggeri samt komplicerede renoveringsopgaver.

Det bedste til vores kunder

I Torntoft & Mortensen A/S engagerer vi os altid fuldt ud i opgaverne – store som små. Vi stiller gerne vores erfaring og ekspertise til rådighed for at sikre det bedste resultat for kunden. Ofte spotter vi store optimeringsmuligheder tidligt i planlægningen, og sikrer at kundens behov indfries.

Vil du være en del af vores team, og kan du lide at have travlt? Send os en ansøgning!