Emilies Plads - Boliger og Erhverv
Entrepriseform: Totalentreprise
Entreprisesum: 90,5 mio. kr
Kvm: 5800
Bygherre: PFA Pension / Restaurantkæden Bone's
Arkitekt: RUM A/S
Ingeniør: Niras

Emilies Plads - Boliger og Erhverv

Torntoft & Mortensen er udvikler og totalentreprenør på dette kombinerede bolig- og erhvervsprojekt i Horsens Midtby. Projektet er solgt til PFA Ejendomme A/S inden opførelse.

Etageejendommen på 7 etager er placeret på en hjørnegrund med stor synlighed, der med sin attraktive beliggenhed, 5 minutters gang fra Horsens Bytorv, opføres som 2 boligtårne i seks etager placeret på et underliggende erhvervslejemål.

I stueplan etableres en 1.000 kvm kæderestaurant til konceptet Bone´s på en lang lejekontraklt, hvor der er mulighed for særskilt take-away samt udeservering.

Over erhvervslejemålet opføres 48 lejeboliger på 90-105 kvm. Alle lejligheder er designet med maksimal fokus på velfungerende inde- og udeklima med indeliggende hjørnealtaner, gulv til loft vinduespartier og solide afprøvede materialer i hele byggeriet.

Dette byggeri er et godt eksempel på et gennemtænkt udviklingsprojekt, der fra start er designet til at sikre den professionelle investor et stabilt langsigtet afkast med minimale driftsomkostninger.

Kontaktperson PFA Boliger: Michael Bruhn, mbh@pfa.dk