Constantiaparken Hedensted
Entrepriseform: Totalentreprise
Entreprisesum: 46 mio. kr.
Kvm: 3.200 m2
Bygherre: Østjysk Boligselskab af 1976 - Kontaktperson; Helle Pedersen - hellebro@boligdata.dk
Arkitekt: Skala Arkitekter, Landskab, Green Sustainable Landscape
Ingeniør: Rønslev A/S
Bygherrerådgiver kontakt: RUM A/S - Tom Halling, tha@RUMarkitektur.dk

Constantiaparken Hedensted

Torntoft & Mortensen har i totalentreprise, projekteret, sammen med rådgivere, 30 almene boliger i Constantiaparken i Hedensted. Boligområdet omfatter, udover de attraktive boliger med hhv. 4 og 5 værelser, desuden udearealer med plads til leg samt grønne rekreative områder.

Bebyggelsen består af 15 dobbelthuse, som er smukt integreret omkring en elipseformet vej med en sø og LAR-anlæg i midten.

Boligerne er udformet med bygningskroppe i tegl, ensidig taghældning, store vinduespartier i stue/køkkenalrum med godt lysindfald, private terrasser og haver samt carport og skur til samtlige boliger. De lette facader giver et let og harmonisk udtryk.

Torntoft & Mortensen A/S udfører tømrer og montagearbejde og resten indkøbes via underentreprenører.

Torntoft & Mortensen A/S har håndteret projekteringsledelsen på denne sag, hvor vores projekteringsleder har guidet og styret bygherren sikkert gennem hele byggeprocessen. Vores indgangsvinkel til projekteringsledelsen er at maksimere bygherres værdi gennem kompetent procesledelse og med stor opbakning fra et bredt fagligt miljø.

Vi koordinerer grænseflader mellem de projekterende parter, udarbejder organisationsplan og tidsplan for projekteringen, tilrettelægger beslutningsprocesser og medvirker til udarbejdelse af beslutningsgrundlag og varetager myndighedskontakt for bygherre. 
Vores mål er at skabe en holdånd, samt have fokus på et godt samarbejdsklima