VIA - Campus Horsens
Entrepriseform: Fagentreprise for CASA A/S
Entreprisesum: 12 mio
Kvm: 27000
Bygherre: VIA University College
Arkitekt: C. F. Møller A/S
Ingeniør: Rambøll

VIA - Campus Horsens

Torntoft & Mortensen A/S udfører i fagentreprise, for CASA A/S, tømrerarbejde omfattende vægabsorbenter og indvendige lofter på det 27.000 m2 undervisningsbyggeri på VIA Campus Horsens 

VIA Campus Horsens har en markant placering i centrum af Horsens, lige over for banegården og tæt på byens rekreative rum, Vitus Beringspark. VIA University College er udtænkt og designet ud fra visionen om at skabe et udadvendt, indbydende og forenende delt læringsmiljø, direkte integreret med byen og landskabet, hvilket skaber sammenhængende relationer mellem studerende, medarbejdere, virksomheder og byens beboere.

Det nye campus rummer mere end 20 forskellige uddannelser samt forskningscentre og øvrige aktiviteter. Dertil kommer et 16 etagers innovationshus på 5.000 m2. En campus, hvor ca. 4.000 studerende og 350 medarbejdere har deres daglige gang.

VIA Campus Horsens på 27.000 m2 opføres som tre store, forbundne bygninger i henholdsvis fire, fem og seks etager. SOSU-skolen er ca. 4.500 m2 med plads til 600 elever og kursister samt 35 ansatte. Dertil kommer innovationshuset, som VIA driver i samarbejde med den horsensianske virksomhed Insero, der bl.a. understøtter iværksættere.

Kontaktperson: Senior projektchef for CASA A/S, Jesper Kjeldgaard Michaelsen tlf.: 5172 7120 - mail: jkm@casa-as.dk