Du finder de helt rigtige kompetencer hos Torntoft & Mortensen. Vores dygtige medarbejdere er fordelt på tre afdelinger med stærkt samarbejde.

Afdelinger

Projektudvikling

Dit byggeprojekt bliver lettere til virkelighed med vores hjælp. Hvis du har den gode idé, kan vi  finde kapital, viden og alt andet, det kræver at realisere det. Vi taler klart og tydeligt, så du aldrig er i tvivl om, hvad du kan forvente hvornår. Vi bruger hele vores stærke organisation og netværk for at skabe den største værdi for vores kunder.

Projektafdeling

Du er garanteret høj kvalitet og fleksibilitet, når vi er med i entreprisen. Vi har fuld forståelse for, at dine ønsker til byggeriet nok udvikler sig i løbet af projektet. Vi samarbejder udelukkende med aktører, som vi kender for god kvalitet og er vant til at indgå i projekter sammen med. Vores største fokus er kvaliteten i det færdige byggeri, så vi vil altid anbefale den bedste løsning.

Tømrerafdeling

Torntoft & Mortensen har stolte rødder i tømrerfaget. Selvom vi i dag fokuserer på hele byggeprojekter, er tømrerafdelingen stadig vores største stolthed. Vi trækker på vores mange års erfaring i udviklingen af unikke løsninger, som giver projekterne deres egne specielle kendetegn.

Vi står bag en lang række af bygge- og ejendomsprojekter. Se vores referencer her.