24 boliger Aalevej Tørring
Entrepriseform: Hovedentreprise
Entreprisesum: 24 mio
Kvm: 2500
Bygherre: Lejerbo, kontakt lejerbo@lejerbo.dk tlf. 70121310
Arkitekt: RUM as
Ingeniør: Almbjerg A/S

24 boliger Aalevej Tørring

I Tørring har Torntoft & Mortensen A/S opført 24 nye boliger i hovedentreprise. Alle boliger er rækkehuse i ét plan og er bygget sammen to og to.

Boligerne er etableret som trerums boliger, men kan indrettes fleksibelt med mulighed for enkel ombygning til firerums boliger.

Boligerne er store og rummelige og ligger smukt placeret tæt op ad grønne områder i den centrale del af Tørring med Gudenåen i baghaven.

Boligerne er placeret, så den enkelte bolig sikres både morgen- og aftensol, samt et vestvendt terrasseareal til ophold.

I området omkring boligerne vil der være rigeligt med parkeringspladser til beboerne. Desuden er der tænkt i adgangsvej til afdelingen, så boligerne ligger ugeneret i forhold til nabobebyggelsen.

De 24 boliger er opført i to forskellige størrelser: 12 på 97,4 kvm. og 12 på 107,6 kvm.
Fra boligerne er der udgang via havedør fra stuen til den private have bag ved boligen.

Mellem de to boliger i hvert dobbelthus er der privat carport, udhus og tag rum til ekstra opbevaring.

Boligerne er bygget i lyse, gule mursten med tag i sorte betonsten og mørkegrå vinduer i træ/alu. Indvendigt i boligerne er farverne holdt lyse med hvide vinduer og døre og lyst askeparket på gulve i opholdsrum. I badeværelset er der mørkegrå klinker på gulvet og på væggen i brusekabinen, til at bryde med det lyse look og skabe et mere moderne udtryk.