Arbejdsmiljø og sikkerhed

Vores medarbejdere har krav på en god arbejdsdag. Derfor prioriterer vi sikkerheden ude på pladserne og det sociale arbejdsmiljø meget højt hos Torntoft & Mortensen A/S.

Investering i sikkerhed og forebyggelse

Vi overholder naturligvis altid de lovmæssige krav i forhold til sikkerhed og foretager derfor løbende de nødvendige investeringer i sikkert materiel. Vi er forpligtede til at sørge for, at vores medarbejdere og underentreprenører kan udføre deres opgaver på en tryg og forsvarlig måde.

De rigtige rammer skaber ganske enkelt også det bedste resultat for kunden, fordi vores medarbejdere kan koncentrere sig om det, de er bedst til: Det trygge byggeri med øje for detaljen.

Vi investerer i mennesker

Vores arbejdsmiljøorganisation arbejder altid på optimering af vores arbejdsforhold.

Alle byggerier skabes af mennesker, der går sammen om det fælles mål. I Torntoft & Mortensen A/S hylder vi sammenholdet.

Vi afholder flere årlige sammenkomster, og vi tror på inddragelse og involvering. Det man giver kommer også igen. Hos Torntoft & Mortensen A/S står vi sammen og arbejder sammen mod at skabe de bedste byggerier.

Arbejdsmiljøorganisationen afholder møder hvert kvartal, og vi går altid målrettet efter den bedst mulige løsning for hver af os alle, sådan at f.eks. stress, gentagne arbejdsrutiner mv. undgås. Trivsel og sikkerhed er ikke til diskussion.