Emilies Plads - Boliger og Erhverv
Entrepriseform: Totalentreprise
Entreprisesum: 90,5 mio. kr
Kvm: 5800
Bygherre: PFA Pension / Restaurantkæden Bone's
Arkitekt: RUM A/S
Ingeniør: Niras

Emilies Plads - Boliger og Erhverv

Torntoft & Mortensen er udvikler og totalentreprenør på dette kombinerede bolig- og erhvervsprojekt i Horsens Midtby. Projektet er solgt til PFA Ejendomme A/S inden opførelse.

Etageejendommen på 7 etager er placeret på en hjørnegrund med stor synlighed, der med sin attraktive beliggenhed, 5 minutters gang fra Horsens Bytorv, opføres som 2 boligtårne i seks etager placeret på et underliggende erhvervslejemål.

I stueplan etableres en 1.000 kvm kæderestaurant til konceptet Bone´s på en lang lejekontraklt, hvor der er mulighed for særskilt take-away samt udeservering.

Over erhvervslejemålet opføres 48 lejeboliger på 90-105 kvm. Alle lejligheder er designet med maksimal fokus på velfungerende inde- og udeklima med indeliggende hjørnealtaner, gulv til loft vinduespartier og solide afprøvede materialer i hele byggeriet.

Dette byggeri er et godt eksempel på et gennemtænkt udviklingsprojekt, der fra start er designet til at sikre den professionelle investor et stabilt langsigtet afkast med minimale driftsomkostninger.